Bussturer

Flensburg

Dette er en av våre mest populære kortturer. BYENS GAMLE SENTRUM med de gamle kjøpmannsgårder, de mange små romantiske gater og smug, bymuseet og skipsfartsmuseet og mange andre severdigheter. En hyggelig langweekend med Sør-Vest reiser du aldri glemmer. Vår reise er krydret med opplevelser og overraskelser! Les mer »

Juletur for hele familien

Dette er en juletur som tilfredsstiller alle i familien, uansett aldersgruppe! Et herlig avbrekk i julestria med opplevelser for alle. Les mer »

Julemarked i Hamburg

Adventstiden er en opplevelse i Tyskland. "Weinachtsmarkt" eller "Christkindlmarkt" er en minst 500 år gammel tradisjon i Tyskland. Hamburg er den perfekte by å komme i julestemning. Her finner vi flere julemarkeder. Les mer »

Jul på Hovdestøylen

I år har vi valgt å feire nyttår på Hovden Høyfjellshotell. Her finner vi god mat og stemning i naturskjønne omgivelser. Les mer »

Julemarked Hildesheim

Tradisjonen tro har Sør-Vest reiser også i år juletur til hansabyen Hildesheim. Julemarkedet ligger rett utenfor hotelldøren med sine brente mandler, Glühwein og gode julelukter. Les mer »

Julemarked Lübeck

Hansabyen Lübeck er pyntet til jul, med flotte boder, lukt fra brente mandler og julekrydder. Kom i julestemning med oss på denne turen! Les mer »

Musikkfest i Alpene

Vi har gleden av å kunne tilby en spennende reise til denne musikkfestivalen som finner sted i Ellmau! Her er lagt opp en tur hvor vi bor fem netter på samme hotell. Programmet er med berømte stjerner fra østerriksk slager- og folkemusikk. Et vekslende program i Tyrol med de vakre alpene som omgivelser. En uforglemmelig tur. Les mer »

Nyttår Hildesheim

Vi har i år laget en helt ny nyttårstur til Hildesheim med et spennende program til denne by som ferier sitt byjubileum i 2015. Les mer »

Nyttår København

En helt ny tur av året, hvor vi feirer nyttår i Kongens By: København. Vi får med oss mye på få dager, sightseeing i København, cruisetur hjem med DFDS og opplevelser en sent vil glemme. Les mer »

Nyttår Hovdestøylen

I år har vi valgt å feire nyttår på Hovden Høyfjellshotell. Her finner vi god mat og stemning i naturskjønne omgivelser.   Les mer »

Påske i Hildesheim

I år har vi laget en ny tur til Hildesheim, en by mange av våre gjester kjenner fra tidligere turer. Denne by feirer sitt 100års jubileum år. Vi bor på Van der Valk hotellet midt i byens sentrum. Under oppholdet har vi byvandring og tur i området. Det blir og tid til å rusle rundt på egenhånd. Les mer »

Påske i Opatija

Kroatia er et spennende reisemål ved Adriaterhavet. Landet er for tiden et av de mest spennende feriesteder i Europa. Vi skal bo i Opatija som Sør-Vest reiser har besøkt de siste årene. På årets påsketur tilbyr vi Hotel Adriatic**** som ligger midt i feriebyen. Les mer »

Påske i Vejle

En av våre populære påsketurer hvor vi bor og spiser godt på Best Western Torvehallerne midt i byens sentrum. Dette blir en behagelig tur med korte etapper under oppholdet. Les mer »

Påske på Jylland

Kom og bli med på opplevelser i den vakreste del av Danmark! Opphold på Montra Hotel Sabro Kro i påsken. Vi besøker kjente og litt mer ukjente steder på Jylland og har 4 netter på et av Sør-Vest reisers mest populære hoteller. Les mer »

Påsketur til Berlin

Dette er en avslappende påsketur, ny av året, hvor vi seiler til Danmark og kjører til Berlin. Der skal vi på et spektakulært show, som en bare finner maken til i Las Vegas og vi skal på spennende båttur på elven Spree, i magiske Spreewald. Les mer »

Påskeweekend på Sørlandet

Sørlandet har lenge vært mange nordmenns favoritt-reisemål. Med sine hvite hus og trange gater som snor seg rundt havner, torg og idyllisk skjærgård er det lett å forstå hvorfor. Les mer »

Amsterdam - Keukenhof

En helt ny tur, til vakre Nederland, hvor vi får med oss hovedstaden Amsterdam, byen den Haag, Keukenhof og den fantastiske blomsterparaden. Les mer »

Stockholm - Tallin -Riga

Vi har en ny påske tur som bringer oss til Stockholm. Vi drar over Østersjøen til hovedstedene i to land: Riga i Latvias og Tallinn i Estland. Vi bor på gode hotell og blir tatt med på sightseeing og får tid til å bli kjent på egenhånd. Les mer »

Rørosmartnan

Hvem drømmer ikke om en tur til det kjente Rørosmartnan? Vi tilbyr en koselig reise med buss, hvor vi får med oss åpningen av denne kjente marknaden. Les mer »

Helene Fischer Live i Herning

Først kom Hansi Hinterseer, og han ble veldig stor på den internasjonale stjernehimmelen. Men i de siste årene har hans glans kommet litt i skyggen av den nye store stjernen, nemlig Helene Fisher! Vi har billetter til hennes live konsert i Herning, og her snakker vi stjerne med stor utstråling! Les mer »3 dagerFra kr. 4 490,-
BI-REISER Logotype