På denne turen kan du velge om du vil bo i Aalborg eller Kolding.

Status:
Fullt

Program & Fakta

Gjør noe hyggelig sammen! Den gode danske stemningen møter du allerede ombord i SuperSpeed. Her kan du utforske taxfreebutikkene, eller nyte middag i en av restaurantene. På denne turen kan du velge by etter ønske.

DAG 1

Avreise fra Stavanger og Sandnes med stopp underveis til Kristiansand. Utreise med ColorLine. Om bord har vi reserverte stoler på Voyager Class. Etter ankomst Hirtshals kjører vi til hotellene våre i Aalborg og Kolding.

DAG 2

Frokost og dagen til fri disposisjon. Gjester til Kolding kan bli med på heldagsutflukt til Flensburg. Her finner vi små og fargerike fisker hus og gamle hyggelige torg. I mange år tilhørte Flensburg Danmark, sporene fra

den tid er mange. På hjemveien blir det tid til grensehandel.

DAG 3

Frokost og dagen til fri disposisjon. For gjester til Kolding blir det utflukt til Kolding sentrum og Kolding storsenter. Vi får muligheten til å rusle rundt i gågatene, besøke Koldinghus Slott eller andre av Koldings mangfold av

museer og attraksjoner. Vi møtes til avtalt tid og drar tilbake til hotellet.

DAG 4

Etter frokost kjører vi via Ålborg til Hirtshals og sjekker inn på ColorLine. Ombord har vi reserverte stoler i Voyager Class. Etter ankomst Kristiansand fortsetter vi til våre hjemsteder.

 

PRISEN INKLUDERER

• ColorLine, Kristiansand-Hirtshals t/r

• 3 overnattinger m/frokost

• Sitteplass t/r

 

TILLEGG

• Buffet ColorLine: kr. 550,- t/r

• Middag Kolding fra kr 300,-

• Enkeltrom: kr 750,-

BI-REISER Logotype