Andalucias solkyst

Vi reiser med direktefly og bor i feriebyen Almunecar på den spanske solkysten. Avslappende dager og kjekke utflukter til bl.a. Malaga og slottet i Alhambra.

Pris fra kr:
11 490,-
Dager:8
*Reiseleder fra Boreal Travel AS / Sør-Vest reiser *Flyreise med Norwegian t/r, inkl. 2 kolli bagasje og setereservasjoner *Transfer fra flyplass til hotell t/r *7 overnattinger på Hotel Victoria Playa i Almunecar inkl. frokost *7 middager på hotellet *Heldagstur til Alhambra/Granada med buss og lokalguide *Heldagstur til vingården Bodega Bentomiz med buss, lokalguide, tapas og vinsmaking *Byrunde i Malaga med lokalguide *1 overnatting på Hotel Zenit Malaga inkl. middag, frokostpakke
Transporttype:Fly
Bestill reise

Program & Fakta

DAG 1 Vi møter frem på Stavanger Lufthavn Sola og møter reiseleder kl. 09.00. Avreise kl.10.45 med Norwegian direkte til Malaga. Etter ankomst kl 14.30 møter vi innleid buss og lokalguide som tar oss langs kysten til Almunecar og Hotel Victoria Playa ****. Kjørertid ca 1,5 timer. Vi sjekker inn og har middag og frokost inkludert under oppholdet.

DAG 2  Vi nyter vårt ferieparadis og gjør oss kjent med hotellets fasiliteter og byen. Hotellet ligger 5 minutters gange fra San Cristóbal stranden, samt to egne svømmebassenger, jacuzzi, restaurant, bar og en mengde andre fasiliteter. Reiseleder tar med interesserte inn til gamlebyen (D2).

DAG 3 Etter frokost møter vi innleid guide og buss og kjører innover i landet til den historiske byen Granada. Her regjerte maurerne og slottet Alhambra som i dag står på UNESCO sin liste. Vi får en guidet omvisning på slottet og i "Generalife" hagene. Vi har også tid til å se deler av sentrum av Granada før vi returnerer ned til kysten og hotellet.  

Dag 4 Den koselige gamlebyen i Almunécar er ca. 15 minutters gange fra hotellet. Opplev utsikten fra San Miguel borgen, se den frodige botaniske hagen, og ta en is på en av de karakteristiske benkene utsmykket med mosaikker. Hver fredag er det marked i byen.

DAG 5 Etter frokost vi møter vi innleid guide og buss. Vi skal opp i fjellene og besøke den anerkjente vingården Bodega Bentomiz. Her blir det smaksprøver og deilige tapas. Senere fortsetter vi gjennom fjelllandskapet og får oppleve Spania litt utenfor alfarvei.

Dag 6 Dagen til egen disposisjon på hotellet og i Almunécar.

DAG 7 Vi takker for oss og møter guide og buss for reise vestover. Vi følger kysten mot Malaga, hvor vi gjør en guidet sightseeing med lokalguide, før innsjekk på Hotel Zenit i sentrum av byen. Vi har middag og litt tid til å se oss om i sentrum på ettermiddag/kveld.

DAG 8 Vi har tidlig vekking og det serveres kaffe og litt bakst før vi får våre frokostpakker og er klare for avreise med buss den korte veien ut til flyplassen. Vi sjekker inn hos Norwegian som har avreise kl. 06.30 direkte til Sola, ankomst kl.10.05.

REISEFAKTA

DATO: 18.09-25.09 2018

PRIS: kr 11 490,- per person i dobbeltrom

PRISEN INKLUDERER

*Reiseleder fra Boreal Travel AS / Sør-Vest reiser

*Flyreise med Norwegian t/r, inkl. 2 kolli bagasje og setereservasjoner

*Transfer fra flyplass til hotell  t/r

*7 overnattinger på  Hotel Victoria Playa i Almunecar inkl. frokost

*7 middager på hotellet

*Heldagstur til Alhambra/Granada med buss og lokalguide

*Heldagstur til vingården Bodega Bentomiz med buss, lokalguide, tapas og vinsmaking

*Byrunde i Malaga med lokalguide

*1 overnatting på Hotel Zenit Malaga inkl. middag, frokostpakke

  

IKKE INKLUDERT:

*Enkeltrom: kr 1 330,-

*Evt. Tips til bussjåfør / lokalguide

 Påmeldingsfrist   16. april

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
18/9Andalucias solkyst
Informasjonsbrev om turen sendes ut ca. 3 uker før avreise
Mer enn 811 490,-Bestill
BI-REISER Logotype