Skip to main content

Cuba - perlen i Karibien

Pris fra og med:
27 250,-
Dager:12
 • *Reiseleder fra Boreal Travel AS
 • *Flyreise Stavanger – Havanna t/r
 • *Visum til Cuba
 • *Overnatting 11 netter på 3* og 4* hoteller på Cuba, inkl. frokost
 • *Dag 6-12 all inclusive på hotellene i Trinidad og Varadero (frokost, lunsj og middag)
 • *Engelsktalende lokalguide under hele oppholdet på Cuba
 • *2 middager (D1,D3)
 • *5 lunsjer (D2, D3, D5, D6, D9)
 • *Program og utflukter som beskrevet
 • *Tips til sjåfør/lokal reiseleder
 • *All transport med egen buss med air condition iht. til programbeskrivelse
Transporttype:Fly
Bestill reise

Det er over 50 år siden revolusjonen, men mange steder virker det som om tiden har stått stille. Besøk Cuba mens øya fremdeles har sitt særpreg og karakteristiske sjarm. På vår runde opplever vi fargerike Havannas yrende liv, øyas vakreste kolonialby Trinidad de Cuba og badeparadiset Varadero!

 

Dag 1 Avreise fra Sola

Møt din Boreal Travel reiseleder på Sola for avreise. Avgang kl. 09:50, via Amsterdam, og ankomst Havana kl. 17:15. Transport til hotellet for innsjekk 5 netter. Middag på hotellet.

 

Dag 2 Havanna

Etter frokost og et lite informasjonsmøte legger vi ut og utforsker Cubas hovedstad. Vi konsenterer oss om Havannas historiske hjerte "Habana Vieja". Hele bydelen fikk kulturarvstatus i 1982. Mange fargerike inntrykk, og vi ser bl.a. katedralen og de historiske bygningene på Plaza del Armas. Det blir også besøk på rom-museum (inkl.), med innlagt smaking. Lunsj og middag.

 

Dag 3 I Hemingways fotspor

Ernest Hemingway bodde på Cuba i over 20 år, og i dag skal vi besøke huset hans i San Francisco de Paula. Huset er i dag museum og en spesiell opplevelse. Hans klær, bøker, innredning og eiendeler står slik han forlot det. Vi besøker også fiskelandsbyen Cojimar og spiser lunsj på den berømte fiskerestauranten La Terrazza. Dagen avsluttes med middag på Hemingways stamsted La Bodeguita del medio.

 

Dag 4 Havannas nabolag

Vi tar en runde med buss og opplever Havannas ulike bydeler, og ser bl.a. Hotel Nacional, Plaza de la Revolucion, Malecón, Cementerio Cristóbal Colón, Callejon de Hamel m.m. Vi ser også Capitolio, den gamla regeringsbygningen. Det blir også besøk til en sigarfabrikk og et stort handverksmarked.

 

Dag 5 Viñales/Pinar del Rio

Opp tidlig for å legge ut på en dag med mange flotte naturopplevelser. Vi kjører buss til Viñales/Pinar del Rio, en provins i vestlige Cuba som er kjent for sine tobakksplantasjer og produksjon av landets beste sigarer. Viñalesdalen er storslagen, med kupert landskap og rik flora og fauna. Vi spiser lunsj på gården San Vincente.

 

Dag 6 Ferden går til Trinidad

Utsjekk fra hotellet og vi reiser ca. 35 mil til Trinida. På veien ser vi den omtalte Grisebukten og den vakre grotten Cuevas de los peces. Lunsjen inntas i nasjonalparken Caleta Buena. Neste stopp er Cienfuegos, Cubas tredje største by og en viktig havn. På ettermiddagen sjekker vi inn på vårt hotell i Trinidad for 3 netter og "all inclusive"

 

Dag 7 Trinidad – Cubas vakreste by?

Vi utforsker byen som av mange kjennere regnes som øyas flotteste og best bevarte i Karibien. Byen ligger ved foten av Sierra del Escambray nærme stranden Playa Ancón som anses å være den peneste stranden på sørlige Cuba. Det blir en runde i det svært sjarmerende bysentrumet og forfriskninger med levende musikk på baren La Canchánchara.

 

Dag 8 Sukkerrørsdalen

En formiddagstur ut på landet til den såkalte sukkerrørsdalen for å møte de kubanske cowbyene ”Guajiros”. Et historisk tilbakeblikk som vitner om Cuba som verdens fremste sukkerprodusent og slavenes liv på 1600-1800-tallet.

 

Dag 9 Mot Varadero

Utsjekk fra hotellet og transfer til Varadero, via Santa Clara. I Santa Clara spiser vi lunsj og besøker mausoleet til revolusjonæren Che Guevara. Han var som kjent en argentinsk marxistisk geriljaleder som deltok i den kubanske revolusjonen. Vi sjekker inn på vårt "all inclusive" hotell i Varadero og ser frem til dager med sol og bad.

 

Dag 10/11 Nyt sol, sjø og strand

Avslappende dager på hotellet i Varadero. Alle måltider er inkluderte på hotellet.

 

Dag 12/13 Hjemreise

Vi nyter vår siste formiddag i herlige Varadero. Vi rekker frokost og lunsj på hotellet før vi sjekker ut og setter kursen mot flyplassen i Havanna. Avreise 19:15 fra Havanna, via Amsterdam, ankomst Stavanger Sola neste dag kl. 16:30.

 

 

REISEFAKTA

DATO: 18.11.-30.11. 2018

PRIS: 27 250,- kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 14.09. 2018

PRISEN INKLUDERER:

*Reiseleder fra Boreal Travel AS

*Flyreise Stavanger – Havanna t/r

*Visum til Cuba

*Overnatting 11 netter på 3* og 4* hoteller på Cuba, inkl. frokost

*Dag 6-12 all inclusive på hotellene i Trinidad og Varadero (frokost, lunsj og middag)

*Engelsktalende lokalguide under hele oppholdet på Cuba

*2 middager (D1,D3)

*5 lunsjer (D2, D3, D5, D6, D9)

*Program og utflukter som beskrevet

*Tips til sjåfør/lokal reiseleder

*All transport med egen buss med air condition iht. til programbeskrivelse

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 11 netter: 2 915,- kr

Visum Cuba: 650,- kr (kan ordnes selv)

Drikke på måltidene

 

Vi tar forbehold om at flytidene kan endres.

Søk reise

 

Kart

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
18/11Cuba - perlen i KaribienMer enn 827 250,-Bestill