Eventyrlige Marokko med Stavanger Aftenblad

Ta et avbrekk fra mørketiden og opplev solfylte og fargerike Marokko! Det blir bl.a. spennende utflukter i Marrakech og Atlasfjellene, billig shopping i soukene og strandliv i Agadir.

Status:
Fullt

Program & Fakta

14.03. Møt din reiseleder fra Boreal Travel Sør-Vest reiser kl. 06:15 på Stavanger Sola for avreise med Norwegian kl. 08:15, til Oslo. Fly videre direkte til Marrakech kl. 10:25. Ved ankomst kl. 14:15 blir det transport til hotellet i Marrakech for innsjekk og avslapping. Middag på hotellet.

 

15.03. Vi utforsker spennende Marrakech' mange severdigheter sammen med lokalguide. Selve hjertet av byen er Djeema El Fna torget, her er det liv og røre til alle døgnets tider. Rett ved siden av ligger det største tradisjonelle markedet (souk) i landet, utvalget er upåklagelig – husk å prute! Det blir god tid til å utforske på egenhånd etter lunsj (inkl.).

 

16.03. Like utenfor Marrakech ligger den berømte Atlas-fjellkjeden, som er den lengste i Afrika. Vi opplever den marokkanske landsbygden og berberfolkets landsbyer. Berberne er Nord-Afrikas urfolk, som er kjent for sin gjestfrihet og flotte handverk. Lunsj på utflukt, middag på hotellet.

 

17.03. Dagen til egen disposisjon. Lunsj inkl. på hotellet. Utforsk byen med hestedrosje, besøk matmarkedet, slapp av ved bassengkanten, eller litt av alt.  På kvelden spiser vi middag sammen i et gammelt arabisk hus som har blitt omgjort til marokkansk restaurant.

 

18.03. Etter frokost sjekker vi ut og vender nesen mot Atlanterhavskysten, nærmere bestemt kystbyen Essaouira. Denne eldgamle byen er ulik andre Marokkanske byer, og var i sin tid en favoritt både blant pirater, kjente musikere og vår egen Torbjørn Egner som hentet mye inspirasjon fra Marokko når han skrev Kardemomme by. Vi ser blant annet den flotte havnen, spiser lunsj (inkl.) og kjenner på den avslappede stemningen før vi fortsetter til Agadir og sjekker inn på Agadir Beach Club Hotel (3 netter). Middag på hotellet.

 

19+20.03. Vi begynner dagen med frokost før vi tar en kort orienteringstur (19.03) i Agadir sammen med lokalguide. Resten av tiden frem til hjemreise har vi til fri disposisjon og avslapping i Agadir. Hotellet har alle fasiliteter, svømmebasseng, privat strand, flere restauranter og wifi. Middag på hotellet begge dagene.

 

21.03 Vi sjekker ut og blir fraktet tilbake til Marrakech med buss. Hjemreise fra Marrakech med Norwegian, avgang kl. 15.00, ankomst Oslo Gardermoen 21:00. Fly videre til Stavanger kl. 22:00, med ankomst Stavanger Sola kl. 22:50. 

 

 

REISEFAKTA

 

DATO: 14.03.18 – 21.03.18

 

PRIS: 14 990,- kr per person

 

PÅMELDINGSFRIST: 9. oktober

 

PRISEN INKLUDERER:

Reiseleder fra Boreal Travel AS / Sør-Vest reiser (i Marokko)

Flyreise Stavanger – Marrakech t/r

Overnatting 4 netter på Hotel Marrakech, inkl. frokost

Overnatting 3 netter på Beach Club Agadir Hotel, inkl. frokost

6 middager og 4 lunsjer

Program og utflukter som beskrevet

All transport iht. til programbeskrivelse

 

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 7 netter: kr 2150,-

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

BI-REISER Logotype