HT lesertur Tulipanblomstringen i Nederland

Tulipanblomstringen og den årlige blomsterparaden i Nederland er en fantastisk opplevelse som du vil huske resten av livet. Blomsterparken Keukenhof regnes som verdens største i sitt slag, og i løpet av de vel åtte ukene parken har åpen blomstrer ca. 7 millioner blomsterløk!

Status:
Fullt

Program & Fakta

18.04 Avreise

Oppmøte på Evenes flyplass for avreise med SAS kl. 10:40, via Oslo, ankomst Amsterdam kl. 18:25. Ved ankomst i Amsterdam blir det transport til Van der Valk Hotel Tiel hvor vi skal bo i 5 netter. Hotellet holder høy standard. Middag på hotellet inkl. alle dager.

 

19.04 Amsterdam

Nederlands hovedstad er kjent for sine mange kanaler, faktisk flere enn Venezia. Med lokalguide gjør vi en runde i byen og opplever de mest kjente severdighetene. Det blir selvfølgelig også en tur med en av de mange kanalbåtene (inkl.). Visste du at Amsterdam er bygget på tusenvis av norske påler som i sin tid ble banket ned i grunnen?

 

20.04 Delft & Leiden

Vi besøker to småbyperler som vi er sikre du vil like – Delft og Leiden. Delft er verdenskjent for sitt blå porselen, Delfts blauw, og vi får en interessant innføring (inkl.) i hvordan dette lages. Leiden er kunstneren Rembrandts fødeby, og stedet hvor de første nederlandske tulipanene ble dyrket på 1500-tallet. Begge byene er oversiktlige og koselige.  

 

21.04 Keukenhof og blomsterparaden

Vårt hovedmål for turen er Keukenhof, verdens største blomsterpark og et imponerende skue i full blomst. Hvert år har man et nytt tema, i 2018 er det "Romantikk". Det vil bl.a. bli laget en 250 m2 blomstermosaikk med 50 000 tulipaner, krokus og hyasinter. Vi tar oss god tid til å se oss om i den fantastiske parken, samt den årlige blomsterparaden som er et fantastisk syn og en opplevelse for livet.  

 

22.04 Rotterdam

Nederlands nest største by havner litt ufortjent i hovedstadens skygge. Europas største havn har reist seg fra asken etter 2. verdenskrig og blitt en svært flott og moderne by. Erasmusbroen er byens mest kjente landemerke, og de knallgule kubehusene og det imponerende matmarkedet Markthal sentralt i byen er flotte severdigheter.

 

23.04 Hjemreise

Vi sjekker ut fra hotellet og begir oss til Schiphol flyplass for innsjekk og hjemreise. Avgang kl. 10:50, via Oslo, ankomst Evenes flyplass kl. 17:30.

 

REISEFAKTA

DATO: 18. – 23. april 2018

PRIS med HT abonnement:          14 350,- kr per person i dobbeltrom

Pris uten abonnement:   15 550,- kr per person i dobbeltrom 

PÅMELDINGSFRIST: 15.01. 2018

PRISEN INKLUDERER:

*Reiseleder fra Boreal Travel AS / Sør-Vest reiser

*Flyreise Harstad/Narvik Evenes - Amsterdam t/r

*Overnatting 5 netter på Van der Valk Hotel Tiel, inkl. frokost

*5 middager på hotellet

*Lokalguide på utfluktene til Keukenhof, Amsterdam, Rotterdam, Delft & Leiden

*Program og utflukter som beskrevet

*All transport med egen buss iht. til programbeskrivelse

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 5 netter: 1 500,- kr

Drikke på måltidene

Tips til sjåfør/lokalguide

BI-REISER Logotype