Januarsalg i London

Januarsalg i London!

Pris fra kr:
6 950,-
Dager:4
*Reiseleder fra Boreal Travel Sør-Vest reiser *Fly Stavanger – London Heathrow t/r *Transport Heathrow – hotellet t/r *3 netter på St. Giles Hotel sentralt i London inkl. frokost
Transporttype:Fly
Bestill reise

Program & Fakta

Program

11.01 Vi møtes kl. 16:00 på Stavanger Sola flyplass for innsjekk og avreise kl. 17:50 til London Heathrow med SAS. Ved ankomst 18.50 venter innleid buss som tar oss med til St. Giles Hotel på Bedford Avenue, for innsjekk tre netter. Hotellet ligger sentralt plassert i London, med gangavstand til Oxford Street, Covent Garden, Piccadilly Circus med mer. Kvelden til egen disposisjon.

 

12.01 Etter frokost på hotellet følger reiselederen de som ønsker til Londons mest kjente og Europas travleste handlegate - Oxford Street. Her er Januarsalgene i full gang, og men kan gjøre kupp på et utall butikker som Topshop, Debenhams, GAP, French Connection, House of Fraser, Next, Nike, Selfridges, The Disney Store, Zara, og mange, mange flere. Skulle det bli mange poser å bære på ligger heldigvis ikke hotellet mer enn 10 minutter å gå fra Oxfords Street.

 

13.01 Etter frokost følger guiden de som vil til Londons største kjøpesenter, Westfield Shopping Centre. Det er raskest og mest praktisk å benytte seg av undergrunnen for å komme dit. Westfield dekker et område som tilsvarer 30 fotballbaner, og har over 250 kjede- og designerbutikker.

 

14.01 Etter frokost kan man sette inn bagasjen på hotellets oppbevaringsrom. I tiden frem til avreise kan man utforske det koselige Covent Garden området med sine mange kafeer, marked og små butikker. Derfra er det kun en kort gåtur til kjente severdigheter som Piccadilly Circus, British Museum og Trafalgar Square. En kort taxitur unna ligger også det berømte varehuset Harrods, spesielt kjent for å sine luksusvarer, juleavdelingen og mathallen.

 

Ca kl. 16:30 møtes vi på hotellet for oppsatt transport til London Heathrow. Innsjekk og hjemreise kl. 19:50 med SAS, ankomst Stavanger Sola kl. 22:35.

 

Dette er inkludert:

*Reiseleder fra Boreal Travel Sør-Vest reiser

*Fly Stavanger – London Heathrow t/r

*Transport Heathrow – hotellet t/r

*3 netter på St. Giles Hotel sentralt i London inkl. frokost

 

PRIS: 6 950,- per person i dobbeltrom

 

Ikke inkludert:

Enkeltromstillegg 3 netter:         kr 1260,-

Kveldsprogram Mamma Mia! som beskrevet under

 

Kveldsprogram : Mamma Mia! musikal inkl. middag               kr. 1500,- pp

En tur til London er ikke komplett uten å oppleve en musikal i West End. En av de aller største musikal suksessene noensinne er Mamma Mia! som er basert på noen av ABBA sine største hits. Historien handler om unge Sophie som skal gifte seg, og forviklingene som oppstår i jakten på sin ukjente far blant sin mors gamle flammer. Før showet spiser vi middag (inkl.) på en nærliggende restaurant.

 

Påmelding til Sør-Vest reiser: tlf 51 82 02 10 / sorvesreiser@sorvestreiser.no

For mer informasjon se:

Påmeldingsfrist: 10. oktober

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
11/1Januarsalg i LondonMer enn 86 950,-Bestill
BI-REISER Logotype