Lübeck

Hansabyen Lübeck er kjent for sin marsipan og julemarkeder. Byen er et elsket turmål hele året. Vi tilbyr både påske-, sommer- og juletur.

Status:
Fullt

Program & fakta

DAG 1

Avreise fra Stavanger og Sandnes med stopp underveis til Kristiansand. Utreise med ColorLine og buffet. Overnatting på Jylland.

DAG 2

Frokost og avreise. Kort stopp for grensehandel før vi ankommer Lübeck. Innsjekk ved valgt hotell og ettermiddagen fri til å bli nærmere kjent med denne flotte Hansabyen som er på UNESCO’s kulturarvliste. Her har vi ideelle rammer for ett kjekt opphold. Middag.

DAG 3

Frokost og hele dagen til egen disposisjon. Middag på egenhånd.

Påsketuren og sommerturen: Etter frokost møter vi lokalguide og blir med på sightseeing. Etterpå kjører vi til kysten. Middag.

Juleturen: Tyskland er i førjulstiden fylt av julemarkeder. Lübeck er pyntet til jul med flotte boder, hvor du går kan du kjenne lukten av brente mandler og julekrydder. Middag på egenhånd.

DAG 4

Frokost og avreise. Vi kjører til Kiel og sjekker inn på ColorLine. Ombord finner vi våre lugarer med promenadeutsikt. Skipet har flere restauranter, barer og tax-free butikker. Vi kan anbefale buffetrestauranten. Om kvelden kan vi oppleve kveldens underholdning.

DAG 5

Frokost mens vi seiler inn Oslofjorden med ankomst Oslo kl. 10:00. Etter ankomst, følger vi E18 og E 39 tilbake til våre hjemsteder.

PRISEN INKLUDERER

• Reiseleder fra Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

• 3 overnattinger m/frokost

• 1 overnatting ferge i lugar med promenadeutsikt og 1 frokost

• 3 middager/buffet

• Utflukt som beskrevet

 

TILLEGG

• Enkeltrom/enkeltlugar: kr 1900,- pr pers

BI-REISER Logotype