Nyttårscruise København

Boreal Travel/Sør-Vest reiser inviterer til Nyttårscruise med Fjordline til København. Skipet er nyttårspyntet, god mat og drikke og underholdning. Bli med på FjordLines nye tur til København.

Status:
Fullt

Program & Fakta

DAG 1-fredag 29.12.

Buss med sjåfør og reiseleder henter Ruten Sandnes kl. 17.30 og Byterminalen Stavanger kl. 18.00 og kjører til Risavika hvor det blir innsjekk og avreise med FjordLine kl 19.30. Ombord finnes flere spisesteder til ulike priser hvor man kan spise middag.

 

DAG 2-lørdag 30.12

Vi nyter den flotte innseilingen til Købehavn hvor vi ankommer kl. 1400. Kl 14.15 er vi klar til å gå i land hvor innleid  buss venter oss og kjører inn til sentrum. Her har vi ettermiddagen til egen disposisjon og sammen spiser vi middag på lokal restaurnt før bussen kjører tilbake til skipet.

 

DAG 3-søndag 31.12.

I dag skal vi bli nærmere kjent med Danmarks hovestad. Vi kjører sightseeing og får se Den lille Havfrue og spasere foran Amalienborg Slott.

Bussen stopper ved Tivoli hvor de som ønsker kan oppleve stemningen i et julestemt Tivoli, eller ta et cafebesøk i sjarmerende Nyhavn. Til avtalt tid møtes vi og drar tilbake til skipet. Kl.. 17.00 seiler vi fra storbyen for å starte det nye året. Vi møtes til nyttårsbuffet i restaurant Commander, drikke(øl, vin og mineralvann er inkludert under hele måtidet. Det blir servert kaffe avec i Fjord Lounge eller Piano Lounge og en sprudlende overraskelse ved inngangen til det nye året. Liveband er klare for å skape en  minneverdig og uforglemmelig aften.

 

DAG 4-mandag 01.01

Vi våkner opp til en ny dag og et nytt år mens vi seiler langs norskekysten. Vi ankommer Risavika kl 15.00 og vår buss venter og kjører oss tilbake til vårt utgangspunkt.

REISEFAKTA: 29.12.2017-01.01.2018

 

PRIS: KR 4330,- pr person

 

INKLUDERT:

Busstransport fra Sandnes og Stavanger til Risavika tur/retur

Busstransport i København

Reiseleder fra Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

Overnatting i innvendig dobbelt lugar

Sightseeing i København

1 middag på restaurant i København lørdag 30/12

Nyttårsbuffet i Commander Restaurant inkl. drikke

Kaffe avec i FjordLounge eller Piano Lounge etter middag

1 sprudlende overraskelse ved midnatt

 

TILLEGG:

Enkel innvendig lugar kr 400,-

3 frokost

3 lunsjer

1middag første kveld 2912

 

PÅMELDING: Innen  28. oktober 2017

Tlf: 51 82 02 10

Mail:sorvestreiser@sorvestreiser.no

 

BI-REISER Logotype