Turens høydepynkt er Peer Gynt Spelet. Båttur med Skibladner, besøk på Hadeland Glassverk og Norsk Industriarbeidermuseum på Rjukan.

Status:
Fullt

Program & Fakta

Høydepunktet på denne turen vil for mange være Peer Gynt Spelet

ved Gålåvatnet. Vi seiler med den hvite Svane; Skibladner på Mjøsa

og bor på Gjøvik. Det blir besøk på Hadeland Glassverk og Norsk

industriarbeidermuseum på Rjukan.

DAG 1

Avreise fra Stavanger og Sandnes om morgenen med påstigning underveis til Oslo. Vel fremme i Oslo sjekker vi inn på vårt hotell

og spiser felles middag.

DAG 2

Først på programmet står et besøk påEidsvoll 1814. Her får vi omvisning i

Eidsvollsbygningen. På Rudshøgda besøker vi Prøysenhuset. Videre kjører vi til Gjøvik hvor vi skal bo i 2 netter. Middag om kvelden.

DAG 3

Etter frokost skal vi oppleve mjøslandskapet fra sjøsiden. På Gjøvik går vi om bord på Skibladner. Skipet skovler seg fram i god fart, mens vi suger til oss inntrykk og får tid til å se på skipets blankpussede detaljer. Vi ender på Hamar hvor bussen venter og kjører oss til Lillehammer. Her vandrer vi i byens gågate før retur til vårt hotell. Tid til å slappe av før vi spiser middag og gjør oss klar til tur til Peer Gynt spelet ved Gålåvatnet. Kveldsmat på hotellet.

DAG 4

Frokost, utsjekk og avreise. På Jevnaker gjør vi et stopp på Hadeland Glassverk. Videre går turen til Rjukanområdet. Overnatting og middag.

DAG 5

Avreise etter frokost. Vi kjører først til Norsk Industriarbeidermuseum på Rjukan. Etter oppholdet her kjører vi til Brokkeog kjører Suleskardveien tilbake til våre hjemsteder.

 

PRISEN INKLUDERER

• Reiseleder fra Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

• 4 overnattinger m/ frokost

• 4 middager, 1 kveldsmat

• Utflukter som beskrevet

 

TILLEGG

• Enkeltrom: kr 1200,-

• Lunsjer

BI-REISER Logotype