Skip to main content

Rimini & San Marino

Pris fra og med:
13 775,-
Dager:8
  • Reiseleder Boreal Reiser, Flyreise Stavanger-Bologna t/r, 7 overnattinger m/frokost,7middager/buffet, utflukter som beskrevet.
  • TILLEGG: Enkeltrom kr 1200,-.
Transporttype:Fly
Bestill reise

Bli med og oppleve Adriaterhavets Perle, Rimini, en fortryllende by på Italias østkyst. Den 15 kilometer lange sandstranden har lokket til seg reisende fra hele Europa og resten av verden i generasjoner, et veletablert ferieparadis.

DAG 1 Stavanger-Bologna-Rimini Vi møter reiseleder på Stavanger Lufthavn Sola og sammen reiser vi med SAS  kl. 06.00 til København og videre til Bologna med ankomst kl. 10.00. Her venter lokalbuss og tar oss til hotell Genty i  Rimini. Hotellet ligger 500 meter fra stranden, ved den største strandpromenaden i Rimini, har treningsområde og velværesenter. Romma er utstyrt med minibar, kabel/satelitttv, hårføner, dusj og klimanlegg. Hotell Genty blir vår base under oppholdet hvor vi har frokost og middag inkludert.

De første badeanstaltene kom på midten av 1800-tallet og byens første hotell ble åpnet i 1896.På ferie i Rimini kan du også nyte et yrende uteliv med et livlig gate og bymiljø. Det varme klimaet, det vakre landskapet og romerske ruiner gjør dette til et ideelt sted for en avslappende og kulturell ferie.

Rimini kan føre sin historie tilbake over 2000 år. Romerne grunnla den og ble i denne epoken til en betydelig havneby. Det finnes mange minnesmerker fra denne tiden, så som den 72 meter lange marmorbroen Ponte Augusto og Augustus Triumfbue,selve symbolet på Rimini.

Under oppholdet tilbyr vi følgende utflukter:

San Marino

Halvldagsutflukt til verdens minste og eldste Republikk. Hovedstaden med samme navn ligger vakkert til på vestsiden av fjellet Monte Titano. I San Marino kan man gjøre mange gode kjøp, da prisene er noe lavere enn i Italia.

Den Romagnolske Landsbygda

Emilia Romagna regionen også kjent som "Toscanas lillesøster" har et flatt landskap langs kysten og blir bølgete og kupert dess lengre inn i landet vi kommer. Et fantastisk flott landskapsbilde. Vi tilbyr en "blåtur" ut på bygda for de som ønsker. Forbehold om nok deltakere.

Ravenna og Faenza

 Ravenna-«Citta de Arte» kunstens by, som også er en av Italias eldste byer, og som står på UNESCOs over verdenskulturarv pga den unike mosaikken. Ingen andre steder  i  Europa kan man se så velbevarte og flotte Mosaikker fra det 5 og 6 århundre.  Faenza, den lille byen som er verdenskjent for sin fajanse.

 

DAG 8 -Rimini-Bologna-Stavanger

Frokost,utsjekk og avreise fra hotellet. Det kjøres til Bologna , innsjekk ved SAS og avreise kl. 10.35 til København og videre til Stavanger med ankomst kl. 15.15.

 

REISEFAKTA

DATO: 05.09-12.09

PÅMELDINGSFRIST:1.JUNI

PRIS: Kr 13 775,-

PRISEN INKLUDERER

Reiseleder fra Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

7 overnattinger m/frokost

7 middager/buffet

Utflukter som beskrevet

TILLEGG

Enkeltrom: kr 1200,-

Blåtur til den Romangnolske Landsbygda

Søk reise

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
5/9Rimini & San MarinoMer enn 813 775,-Bestill