Sommer i Salzburgerland

Vi har valgt et nytt reisemål til et av de vakreste områdene i Alpene. Her bor vi fem netter på populære hotell Goldener Stern i Abtenau. 

Pris fra kr:
14 600,-
Dager:11
Reiseleder fra Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser Colorline tur/retur Buffet m/drikke utreise og hjemreise 10 overnattinger inkludert 10 frokoster og 10 middager Utflukter som beskrevet TILLEGG Enkeltrom: kr 1400.- Eventuelle inngangspenger
Transporttype:Buss
Bestill reise

Program & fakta

Vi har valgt et nytt reisemål til et av de vakreste områdene i Alpene. Her bor vi fem netter på populære hotell Goldener Stern i Abtenau. Perfekt beliggende midt i landsbyens gågate. Under oppholdet ligger vi i ro kombinert med to attraktive utflukter.

 

DAG 1 og 2

Avreise fra Stavanger og Sandnes med stopp underveis til Kristiansand. Utreise med ColorLine og buffet. Etter Hirtshals kjører vi til hotellet på Jylland for overnatting. Etter frokost går turen til Gøttingen-området for middag og overnatting.

DAG 3-7

Frokost og siste etappe gjennom Bayern til Abtenau sør for Salzburg. Abtenau er en idyll beliggende i en frodig dal med majestetiske fjell på alle sider. Her vil du finne feriefølelsen. Under oppholdet har vi frokostbuffet og 3 retters middag medsalatbuffet. En av dagene serveres kaffe og kake fra hotellets berømte konditori. I hagen kan du slappe av i solsenger og her finnes også en bade-biotop. Under oppholdet har vi 2 dager i ro hvor du kan slappe av. Du kan også bli med vandrefører på lette gåturer til diverse setrer. Dagstur til Salzburg med byvandring og tid til egen disposisjon. Vi besøker Salzkammergut, drar på båttur og innom Weisses Rössl med kaffe og kake.

DAG 8, 9, 10 og 11

Frokost og avreise til Bayern med formiddag i München. Videre til Rothenburg ob der Tauber. Middag og overnatting. Frokost før vi har formiddag på egenhånd. Videre til Hannover-området for overnatting og middag. Siste kveld overnatting i Danmark med middag. Avreise til Hirtshals og dagseiling med buffet. Etter ankomst Kristiansand fortsetter vi til våre hjemsteder.

 

PRISEN INKLUDERER

• Reiseleder fra Boreal Travel AS/Sør-Vest reiser

• Colorline t/r

• 10 overnattinger m/frokoster11 middager/buffet

• Utflukter som beskrevet

 

TILLEGG

• Enkeltrom: kr 1400,-

• Eventuelle inngangspenger

 

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
25/8Sommer i SalzburgerlandMer enn 814 600,-Bestill
BI-REISER Logotype