Langtidsferie i Spania

Vi tilbyr langtidsferie i Albir på Costa Blanca kysten som er et meget populært reisemål for nordmenn, og kan by på et klima med over 300 soldager i året. En sikker destinasjon for alle aldersgrupper. Nærmeste flyplass er Alicante.

ALBORADA GOLF

Alborada Golf ligger 250 meter fra stranden og i gangavstand til alle fasiliteter. Anlegget har svømmebasseng for både voksne og barn. Leiligheter med 1, 2 eller 3 soverom. 1 eller 2 bad, kjøkken, stue og terrasse. Meget godt utstyrt medoppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kaffetrakter, TV, air condition og fullstendig renovert.

BOULEVARD

Boulevard ligger 100 meter fra stranden og strandpromenaden. Kort vei til alle fasiliteter. Totalt 32 leiligheter med 1 og 2 soverom. Felles hageanlegg på baksiden av bygget med svømmebasseng for barn og voksne. Alle terrasser har utsikt til sjøen. Leilighetene er velutstyrte med blant annet vaskemaskin, oppvaskmaskin, satellitt fjernsyn, aircondition, sentralvarme og varmekabler på badegulv. Ta kontakt for mer informasjon, vi ordner fly og transfer!
 

Langtidsferie i Spania

ALBIR - SPANIA Har du lyst å reise på ferie til Spania over kortere eller lengre periode, men ikke på chartertur? Kanskje du vil ta med hele familien på ferie? Og likevel ha tryggheten i at du kan få hjelp på norsk om du skulle behøve det? Dette kan vi tilby deg!   Sør-Vest reiser har reiser til ....Les mer »
BI-REISER Logotype