Svalbard

Opplev nordlys og arktisk villmark på Svalbard. Fra vår base på nyoppussede Funken Lodge drar vi ut på spennende utflukter til bl.a.  Adventdalen, Barentsburg og kullgruve nr. 3. Her får du opplevelser du ikke får andre steder!

Pris fra kr:
15 990,-
Dager:5
*Flyreise Stavanger – Longyearbyen t/r *Overnatting 4 netter på Funken Lodge, inkl. frokost *Tett oppfølging under oppholdet med egen kontaktperson som tar hånd om alle praktiske ting fra ankomst til avreise *Program og utflukter som beskrevet *All transport på Svalbard iht. til programbeskrivelse
Transporttype:Fly
Bestill reise

Program & Fakta

Dag 1 Longyearbyen i et nøtteskall & Camp Barentz

Oppmøte i god tid på Sola flyplass for avreise til Svalbard. Avgang kl. 07:30, via Oslo, ankomst Longyearbyen kl. 11:55. Ved ankomst i Longyearbyen blir du møtt av gruppe koordinator som gir deg informasjon og følger deg opp under oppholdet på Svalbard.  Transport til Funken Lodge for innsjekk 4 netter. På ettermiddagen gjør vi en guidet kjøretur på turen "Longyearbyen i et nøtteskall". Hør om livet i en av verdens nordligste byer, gruvedrift, historie mer mer. Dagen avsluttes på fantastisk vis med Nordlysaften i Camp Barentz, med god mat (inkl.), foredrag, og en helt spesiell stemning i villmarken på 78 grader nord!

 

Dag 2 Hundesledetur i Arktisk Villmark

Vi begynner dagen med en fire-timers nordlyssafari med hundespann. Polarnatten er en helt spesielt stemningsfull tid på året, og hundesledetur under stjernehimmelen med dansende nordlys eller glitrende måneskinn er en opplevelse du ikke bør gå glipp av.

Dag 3 Besøk til kullgruve nr. 3

Bli med på en vandring i Longyearbyens rike gruvehistorie med et besøk til kullgruve nr. 3. Det er 20 år siden gruvearbeiderne lå på gulvet og hentet ut det sorte gullet fra fjellet. Vi utstyrer deg med arbeidsantrekk og tar deg med på en kulturhistorisk vandring dypt inn i fjellet. Tre-timers utflukt.

Dag 4 Nordlyscruise til Barentsburg

Svalbard er det eneste plassen hvor man kan se dagsnordlyset, et rødligere nordlys enn hva man ellers kan oppleve. Etter to timer under stjernehimmelen, seiler vi inn Grønfjorden og ser Barentsburg som klamrer seg fast i skråningen. Vi guides gjennom byen og får et innblikk i Barentsburgs historie, besøker hotellet, det lokale bryggeriet, handler suvenirer laget her, og sender kort fra det lokale postkontoret. Heldagsutflukt.

 

Dag 5 Hjemreise

Svalbardbasillen er smittsom, og det er lett å bli forelsket i Svalbard. En tur spekket med store opplevelser har kommet til sin ende, og vi transporteres til flyplassen for innsjekk og hjemreise. Avgang kl. 12:40, via Oslo, ankomst Stavanger kl. 18:05.

 

REISEFAKTA

DATO: 22.-26.10 2018

PRIS: 15 990,- kr per person i dobbeltrom

PÅMELDINGSFRIST: 21.05. 2018

PRISEN INKLUDERER:

*Flyreise Stavanger – Longyearbyen t/r

*Overnatting 4 netter på Funken Lodge, inkl. frokost

*Tett oppfølging under oppholdet med egen kontaktperson som tar hånd om alle praktiske ting fra ankomst til avreise

*Program og utflukter som beskrevet

*All transport på Svalbard iht. til programbeskrivelse

 

IKKE INKLUDERT:

Enkeltromstillegg 4 netter: 2 200,- kr

Måltider med mindre spesifisert

 

Vi gjør oppmerksom på at turen ikke har med egen reiseleder fra Boreal Travel AS. Forbehold om endringer i flytidene.

Avganger & priser

UtgåendeReisemålLedige plasserFra kr.
22/10SvalbardMer enn 815 990,-Bestill
BI-REISER Logotype