Weekend i Berlin

Forleng sommeren med en weekend i Berlin. Hovedstaden har alt man kan tenke seg av besøksteder, underholdning og shopping.

Status:
Fullt

Program & Fakta

28.9.

Dere møter representant fra Boreal Travel-Sør Vest reiser i avgangshallen på Sola kl 08.30. Avreise med Norwegian kl 10.00 direkte til Berlin med ankomst kl.11.35. Her møter vi innleid minibuss som tar oss inn til Berlin og vi får en sightseeingsrunde. Vi får se mange av Berlins kjente severdigheter som Brandenburger Tor, Keiser Wilhelms minnekirke, Tiergarten, Museumsøyen, Unter den Linden og byens berømte varehus KaDeWe. Vi sjekker inn på NH Hotel  ****  i sentrumsbydelen Wilmersdorf.

Overnatting 3 netter med buffetfrokost.  Shoppingmulighetene er enorme i dette området med det nyåpnde senter Bikini  mm.  Representant fra Boreal Travel - Sør Vest vil ha møtetid på hotellet og  anbefale plasser å besøke og spise.

1.10

Avreise etter frokost kl. 07.15 til flyplassen hvor  vi reiser med  Norwegian kl 09.10 direkte til Stavanger med ankomst kl.10.45

 

Pris pr person kr 6.690,-    Tillegg for enkeltrom   3 netter kr 900,-

Prisen dekker flyreise t/r  inkl avgifter, transport til hotellet og til flyplssen. 3 overnattinger med frokostbuffet på hotellet. Representant som er tilgjengelig til faste tider.  Påmelding  til Boreal Travel Sør-Vest reiser på  tel 51820213 eller u.dahlmo@sorvestreiser.no   Begrenset antall plasser. 

BI-REISER Logotype